top of page
Asbest

ASBEST SANERING

Asbest is een gevaarlijke stof voor de volksgezondheid. Het verwijderen daarvan is dan ook een zorgvuldig disciplinair proces. Kenmerkend voor alle soorten is de vezelachtige structuur van het materiaal. Het stof van asbest bestaat uit scherpe, dunne en relatief lange vezels. Ingeademde asbestvezels kunnen onder andere asbestose (stoflong) en longkanker veroorzaken.

 

Asbestsanering is een specialistische en zorgvuldige klus. Bovendien is asbest verwijderen, als het niet correct gebeurt, erg gevaarlijk voor de uitvoerende persoon alsmede voor de gehele omgeving. Mede om deze veiligheidsredenen is asbest verwijderen een klus die alleen door gecertificeerde bedrijven mag worden uitgevoerd.

 

Herinzet Nederland is gecertificeerd om materieel/materiaal te saneren op eigen locatie. . Het materieel/materiaal kan door ons worden opgehaald of kan op onze locatie worden afgeleverd. Het doel van de sanering is het materieel/materiaal te ontdoen van de gevaarlijke stof waardoor componenten, danwel het gehele product kan worden hergebruikt of gerecycled. Onze expertisen ligt niet enkel in het verwijderen van asbest. Wij saneren onder andere ook Chroom-6 en chemicaliën.

bottom of page